Meksikonkeitto
Annoksia
Annoskoko 350g
Saanto
39 kg
Valmistuhävikki 4.6%
Ainekset
-
0.5 kgRypsiöljy
-
2.5 kgSipulikuutio, pakaste
-
0.5 kgValkosipulimurska
-
3 kgPorkkanakuutio, pakaste
-
8.5 kgTomaattimurska
-
16.5 kgVesi
-
0.2 kgPunainen chili
-
1.4 kgMaissi, pakaste
-
3.5 kgKidneypapu, säilyke
-
2 kgVihreä papu, pakaste
-
0.2 kgKasvisliemijauhe, vähäsuolainen
-
0.07 kgSuola
-
0.01 kgMustapippurirouhe
-
2 kgAtria Murea Possu, irtopakaste (8299)
Valmistusohje
- Mittaa keittopataan öljy, sipulikuutio, valkosipuli ja porkkanakuutio. Freesaa sekoitusta.
- Lisää pataan sitten tomaattimurska, vesi, chili, maissi, pavut, kasvisliemijauhe, suola ja pippuri. Keitä sekoitusta noin 15 minuuttia.
- Lisää pataan Atria Murea Possu. Kiehauta seos. Mausta tarvittaessa lisää.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa keiton lisäkkeenä vihersalaattia, öljykastiketta, ruukiista sämpylää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Kuitua
1.3 g
Suolaa
0.4 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen