Meksikolainen jauhelihakeitto

Unilever Finland Oy



Ainekset

15 kg
vesi
0.5 kg
KNORR Kanakeittopohja 0,9 kg/20 L
1.5 kg
KNORR Pronto, maustettu tomaattisurvos 2 kg
Sydänmerkki-tuote
0.12 kg
0.02 kg
paprika, jauhettu
0.4 kg
KNORR Sunshine Chili 1 L
3 kg
peruna, kypsä, kuutio
2.5 kg
maissi, pakaste
4 kg
jauheliha nauta, kypsä, rasvaa max 8%, suolaa 0,8 (esim. HK Ruokatalo)
2 kg
papu pala vihreä, pakaste
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Sekoita keittopohja-ainekset kylmään veteen. Kuumenna kiehuvaksi.

2. Lisää tomaattisurvos ja mausta keitto. Lisää kypsä jauheliha, perunat, maissit ja pavut. Hauduta kypsäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta