Meksikolainen jauhelihakeitto
Ainekset
-
15 kgvesi
-
0.5 kgKNORR Kanakeittopohja 0,9 kg/20 L
-
1.5 kgKNORR Pronto, maustettu tomaattisurvos 2 kg
-
Sydänmerkki-tuote0.12 kg
-
0.02 kgpaprika, jauhettu
-
0.4 kgKNORR Sunshine Chili 1 L
-
3 kgperuna, kypsä, kuutio
-
2.5 kgmaissi, pakaste
-
4 kgjauheliha nauta, kypsä, rasvaa max 8%, suolaa 0,8 (esim. HK Ruokatalo)
-
2 kgpapu pala vihreä, pakaste
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Sekoita keittopohja-ainekset kylmään veteen. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Lisää tomaattisurvos ja mausta keitto. Lisää kypsä jauheliha, perunat, maissit ja pavut. Hauduta kypsäksi.
2. Lisää tomaattisurvos ja mausta keitto. Lisää kypsä jauheliha, perunat, maissit ja pavut. Hauduta kypsäksi.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g