Maukas possukeitto
                  Annoksia
                  
                    
                    
                  
                  
                    
                    
                  
                
                
                  Annoskoko 380g
                
              
                    Saanto
                    
                      
                                                  7.6 kg
                                              
                    
                  
                  
                    Valmistuhävikki 5%
                  
              Ainekset
- 
                      4 kgvesi
 - 
                      0.02 kgpunainen currytahna (suolaa max 8,5% esim. Santa Maria)
 - 
                      0.045 kgtomaattipyree
 - 
                      0.002 kgsitruunapippuri, suolaton, Santa Maria
 - 
                      0.005 kgsuola
 - 
                      1.4 kgAtria 2kg Sian O suikale Sous Vide
 - 
                      0.8 kgperuna-sipulisekoitus
 - 
                      1.4 kgwok-kasvissekoitus, ei lisättyä suolaa
 - 
                      0.02 kgsitruunamehu, täysmehu
 - 
                      0.003 kgkorianteri, jauhettu
 - 
                      0.02 kginkivääritahna, Spice up
 - 
                      0.26 kgvihreä oliiviviipale, suolaa max 6 %, esim. Rainbow
 - 
                      0.025 kgpersilja, tuore
 
Valmistusohje
1. Kuumenna vesi kiehuvaksi keittopadassa. Lisää currytahna, tomaattipyree, sitruunapippuri ja suola kiehuvaan veteen ja sekoita. Anna seoksen kiehahtaa.
2. Lisää possusuikaleet, peruna-sipulisekoitus ja wok-vihannekset keittoon. Sekoita ainekset ja anna keiton kiehua 20 minuuttia.
3. Lisää sitruunamehu, korianteri, inkivääritahna ja oliiviviipaleet. Anna hautua muutama minuutti. Koristele hienonnetulla persiljalla.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa keiton lisäkkeenä raastesalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
            2. Lisää possusuikaleet, peruna-sipulisekoitus ja wok-vihannekset keittoon. Sekoita ainekset ja anna keiton kiehua 20 minuuttia.
3. Lisää sitruunamehu, korianteri, inkivääritahna ja oliiviviipaleet. Anna hautua muutama minuutti. Koristele hienonnetulla persiljalla.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa keiton lisäkkeenä raastesalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    2.3 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.3 g
                  
                
                                                          
  Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen