Makaronilaatikko

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.24 kg
Soijarouhe (kuiva)
1.41 kg
Täysjyvämakaroni
0.35 kg
Sipulikuutio
3.5 kg
Vesi
1.05 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.047 kg
Soijakastike
0.033 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.012 kg
Suolaton jauhelihamauste
0.008 kg
Jodioitu suola

Valmistusohje

  1. Punnitse GN-vuokaan makaronit, soijarouhe ja sipuli.
  2. Sekoita liemen ainekset vesi, kaurakerma, soijakastike ja mausteet keskenään ja kaada vuokaan.
  3. Höyrypaista (20% höyry) 160 asteessa n. 40 minuuttia. Jos haluat hieman enemmän paistopintaa, voit siirtyä pelkkään paistoon kypsennyksen puolivälissä.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
   

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta