Makaronilaatikko
Ainekset
-
0.24 kgSoijarouhe (kuiva)
-
1.41 kgTäysjyvämakaroni
-
0.35 kgSipulikuutio
-
3.5 kgVesi
-
1.05 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.047 kgSoijakastike
-
0.033 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.012 kgSuolaton jauhelihamauste
-
0.008 kgJodioitu suola
Valmistusohje
- Punnitse GN-vuokaan makaronit, soijarouhe ja sipuli.
- Sekoita liemen ainekset vesi, kaurakerma, soijakastike ja mausteet keskenään ja kaada vuokaan.
- Höyrypaista (20% höyry) 160 asteessa n. 40 minuuttia. Jos haluat hieman enemmän paistopintaa, voit siirtyä pelkkään paistoon kypsennyksen puolivälissä.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.6 g
