Linssilasagnette

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

3 kg
Tomaattimurska
2 kg
Vesi
1 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.5 kg
Juuressuikalesekoitus (pakaste)
1.6 kg
Vihreä säilykelinssi
0.3 kg
Aurinkokuivattu tomaattisuikale
0.04 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.03 kg
Sokeri
0.02 kg
Valkosipulimurska
0.006 kg
Kuivattu basilika
0.006 kg
Mustapippurirouhe
0.012 kg
Jodioitu suola
0.8 kg
Täysjyvälasagnette
0.2 kg
Vegaaninen juustoraaste

Valmistusohje

  1. Siivilöi, huuhtele ja valuta linssit. Sekoita keskenään kylminä tomaattimurska, vesi, kaurakerma, juuressuikaleet, linssit, aurinkokuivatut tomaatit, kasvisliemijauhe ja mausteet.
  2. Lisää voideltuun vuokaan (1/1 GN 65) kypsentämättömänä lasagnetet. Kaada tomaattikastike päälle ja sekoita.
  3. Lisää vegaaninen juustoraaste lopuksi pinnalle ja paista yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin tunti.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta