Linssilasagnette
Ainekset
-
3 kgTomaattimurska
-
2 kgVesi
-
1 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.5 kgJuuressuikalesekoitus (pakaste)
-
1.6 kgVihreä säilykelinssi
-
0.3 kgAurinkokuivattu tomaattisuikale
-
0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.03 kgSokeri
-
0.02 kgValkosipulimurska
-
0.006 kgKuivattu basilika
-
0.006 kgMustapippurirouhe
-
0.012 kgJodioitu suola
-
0.8 kgTäysjyvälasagnette
-
0.2 kgVegaaninen juustoraaste
Valmistusohje
- Siivilöi, huuhtele ja valuta linssit. Sekoita keskenään kylminä tomaattimurska, vesi, kaurakerma, juuressuikaleet, linssit, aurinkokuivatut tomaatit, kasvisliemijauhe ja mausteet.
- Lisää voideltuun vuokaan (1/1 GN 65) kypsentämättömänä lasagnetet. Kaada tomaattikastike päälle ja sekoita.
- Lisää vegaaninen juustoraaste lopuksi pinnalle ja paista yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin tunti.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.5 g
