Linssi-masalakeitto
Ainekset
-
2.8 kgVesi
-
2 kgVihreä säilykelinssi
-
1 kgPerunakuutio (kypsä)
-
1 kgTomaattimurska
-
0.6 kgKesäkurpitsakuutio (pakaste)
-
0.2 kgSipulikuutio
-
0.1 kgTomaattisose
-
0.05 kgRypsiöljy
-
0.04 kgValkosipulimurska
-
0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.02 kgGaram masala -mausteseos
-
0.02 kgSokeri
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.003 kgKurkuma
-
0.002 kgKardemumma
-
0.016 kgJodioitu suola
-
1 kgKaurakerma 15% gluteeniton
Valmistusohje
- Siivilöi, huuhtele ja valuta linssit. Laita kaikki ainekset kaurakermaa lukuun ottamatta pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
- Lisää kaurakerma ja tarkista maku.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g
