Linssi-masalakeitto

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

2.8 kg
Vesi
2 kg
Vihreä säilykelinssi
1 kg
Perunakuutio (kypsä)
1 kg
Tomaattimurska
0.6 kg
Kesäkurpitsakuutio (pakaste)
0.2 kg
Sipulikuutio
0.1 kg
Tomaattisose
0.05 kg
Rypsiöljy
0.04 kg
Valkosipulimurska
0.04 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.02 kg
Garam masala -mausteseos
0.02 kg
Sokeri
0.004 kg
Mustapippurirouhe
0.003 kg
Kurkuma
0.002 kg
Kardemumma
0.016 kg
Jodioitu suola
1 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton

Valmistusohje

  1. Siivilöi, huuhtele ja valuta linssit. Laita kaikki ainekset kaurakermaa lukuun ottamatta pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  2. Lisää kaurakerma ja tarkista maku.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta