Linssi-bataattimuhennos
Ainekset
-
0.05 kgRypsiöljy
-
0.2 kgSipulikuutio
-
2 kgVesi
-
1 kgTomaattimurska
-
0.1 kgTomaattisose
-
0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.03 kgValkosipulimurska
-
0.03 kgInkivääritahna
-
0.002 kgJauhettu inkivääri
-
0.005 kgJuustokumina
-
0.002 kgMuskottipähkinä
-
0.002 kgJauhettu kaneli
-
0.014 kgJodioitu suola
-
0.8 kgPunainen linssi (kuivattu)
-
1 kgBataattikuutio (pakaste)
-
0.5 kgKookosmaito
Valmistusohje
- Laita pataan rypsiöljy, sipuli, vesi, tomaattimurska, tomaattisose ja mausteet. Kiehauta.
- Lisää joukkoon linssit, bataattikuutiot ja kookosmaito. Hauduta, kunnes lissit ovat kypsiä. Varo keittämästä liian pitkään, etteivät linssit puuroudu.
- Tarjoa lähituotetun täysjyväohran kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.1 g
Kuitua
3.5 g
Suolaa
0.7 g
