Laventelilohi

Sydänmerkki



Ainekset

6 kg
Kirjolohifilee annospala
0.067 kg
Merisuola
Kuorrutus
1.8 kg
Kermaviili kevyt laktoositon
1.5 kg
Punasipuli viipale
0.03 kg
Laventeli kuivattu
0.03 kg
Sitruunan kuori
0.03 kg
Mustapippurirouhe
Voiteluun
0.02 kg
Rypsiöljy

Valmistusohje

  1. Valmista kuorrute sekoittamalla ainekset. Anna kuorrutteen maustua yön yli jos mahdollista.
  2. Asettele kalat voideltuihin gn-astioihin ja suolaa kalat. Levitä kermaviilikuorrute kalojen päälle.
  3. Paista kalat uunissa 140 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
8.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Kuitua
0.1 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta