Lämpimiä kasviksia ja kaurasuurimoita
Hiilihydraattilisäke ja kasvislisäke yhdistettynä.
Ainekset
-
3.7 kgPaprikasekoitus
-
3.6 kgKesäkurpitsaviipale
-
0.2 kgRypsiöljy
-
7.4 kgvesi
-
0.05 kgMerisuola
-
3.7 kgKaurasuurimo
-
0.1 kgMinttu hienonnettu
Koristeluun
Valmistusohje
1. Voitele gn-vuoat, lisää kasvikset ja pyörittele ne öljyssä. Paahda kasvikset uunissa 220-asteessa noin 25 minuutin ajan.
2. Keitä kaurasuurimot suolalla maustetussa vedessä.
3. Yhdistä kasvikset ja kaurasuurimot. Koristele hienonnetulla mintulla. Tarjoile esimerkiksi kotiruoan lisukkeena.
2. Keitä kaurasuurimot suolalla maustetussa vedessä.
3. Yhdistä kasvikset ja kaurasuurimot. Koristele hienonnetulla mintulla. Tarjoile esimerkiksi kotiruoan lisukkeena.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
2.1 g
Suolaa
0.6 g