Lämpimiä kasviksia ja kaurasuurimoita

Sydänmerkki

Hiilihydraattilisäke ja kasvislisäke yhdistettynä.



Ainekset

3.7 kg
Paprikasekoitus
3.6 kg
Kesäkurpitsaviipale
0.2 kg
Rypsiöljy
7.4 kg
vesi
0.05 kg
Merisuola
3.7 kg
Kaurasuurimo
Koristeluun
0.1 kg
Minttu hienonnettu

Valmistusohje

1. Voitele gn-vuoat, lisää kasvikset ja pyörittele ne öljyssä. Paahda kasvikset uunissa 220-asteessa noin 25 minuutin ajan.
2. Keitä kaurasuurimot suolalla maustetussa vedessä.
3. Yhdistä kasvikset ja kaurasuurimot. Koristele hienonnetulla mintulla. Tarjoile esimerkiksi kotiruoan lisukkeena.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
2.1 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta