Lämmin couscoussalaatti
Ainekset
-
0.76 kgTäysjyväcouscous
-
0.038 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.008 kgSavupaprikajauhe
-
0.008 kgRas el hanout -mausteseos
-
0.125 kgTomaattisose
-
0.12 kgMakeuttamaton sitruunamehu
-
0.065 kgOmenaviinietikka
-
0.075 kgRypsiöljy
-
0.96 kgKikherne (säilyke, valutettu)
-
0.84 kgKesäkurpitsakuutio (pakaste)
-
1.01 kgParsakaali (pakaste)
-
0.7 kgPaprikasekoitus (pakaste)
-
0.17 kgSipulikuutio (pakaste)
-
0.195 kgLehtikaalisuikale (pakaste)
-
1.05 kgVesi
-
0.085 kgRusina
Valmistusohje
- Mittaa GN 1/1 -vuokaan couscous-suurimot, kasvisliemijauhe, kuivamausteet, tomaattipyre, sitruunamehu, omenaviinietikka ja rypsiöljy. Sekoita.
- Lado kasvikset ja kikherneet vuokaan maustettujen couscous-suurimoiden päälle.
- Lisää lopuksi vesi vuokaan ja kypsennä vuokaa uunissa höyryllä n. 10 minuuttia, kunnes suurimot ovat kypsyneet ja kasvikset pehmenneet. Lisää lopuksi rusinat joukkoon.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.3 g
