Kukkakaaliwingsit
Ainekset
-
5.5 kgKukkakaalinuppu
-
1.6 kgvesi
-
0.4 kgVehnäjauho
-
0.55 kgPaprikajauhe
-
0.015 kgMerisuola
-
0.135 kgChilikastike
-
0.135 kgRypsiöljy
Kuorrutus
Viimeistelyyn
Valmistusohje
1. Irrottele kukkakaalin nuput tai käytä valmiita.
2. Valmista taikinakuorrute, kaada kulhoon vesi, jauhot ja kuivamausteet. Sekoita hyvin ja anna turvota noin 10 minuuttia.
3. Valele kukkakaalit taikinaseoksessa ja asettele gn-vuokaan. Paahda 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
4. Sekoita öljy ja chilikastike. Voitele kukkakaalit chiliöljyllä ja paahda vielä 10 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi dippikastikkeen kera tai aterian lisukkeena.
2. Valmista taikinakuorrute, kaada kulhoon vesi, jauhot ja kuivamausteet. Sekoita hyvin ja anna turvota noin 10 minuuttia.
3. Valele kukkakaalit taikinaseoksessa ja asettele gn-vuokaan. Paahda 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
4. Sekoita öljy ja chilikastike. Voitele kukkakaalit chiliöljyllä ja paahda vielä 10 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi dippikastikkeen kera tai aterian lisukkeena.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
2.3 g
Suolaa
0.2 g