Kukkakaalivuoka
Ainekset
-
6.5 kgKukkakaali
-
0.05 kgTilli, hienonnettu
-
0.8 kgKananmuna, kuorineen punnittu
-
2 kgRuokakerma (15%) esim. Valio
-
1 kgKeitinliemi/muu liemi
-
0.35 kgMaissitärkkelys
-
0.02 kgRuokasuola jodioitu
-
0.02 kgHerbamare (94%)
-
0.008 kgMuskotti
Liemi
Valmistusohje
- Kypsennä kukkakaali höyrykeitossa puolikypsäksi (12 min.) ja säästä keitinliemi.
- Jaa voideltuihin GN-vuokiin ja lisää sekoitettu liemi joukkoon.
- Kypsennä höyrypaistossa 150 C-ast. noin 40 min ja anna vetäytyä hetken.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
6.4 g
Suolaa
0.5 g
