Kukkakaalipaistos
Ainekset
-
12 kgkukkakaali
-
3 kgsipuli suikale
-
10 kgBertolli Pastakastike Tomaatti & basilika 2,25 L
-
0.1 kgKNORR Tahnamauste Valkosipuli 340 g
-
0.3 kgsitruunamehu, makeuttamaton
-
0.01 kgkaneli, jauhettu
-
0.02 kgoregano
-
0.01 kgmustapippuri, rouhittu
-
1 kgGarde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
-
Sydänmerkki-tuote0.5 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 1 L ???
Kastike
Kuorrutus
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Laita kukkakaalin nuput ja sipulisuikaleet GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 10 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada seos kasvisten päälle. Ohenna JuustoCrème Becel Ruoalla ja kaada se kasvisten päälle.
3. Paista 170º C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla kypsäksi noin 20 minuuttia.
4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada seos kasvisten päälle. Ohenna JuustoCrème Becel Ruoalla ja kaada se kasvisten päälle.
3. Paista 170º C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla kypsäksi noin 20 minuuttia.
4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.6 g