Kukkakaali-kikhernekorma
Ainekset
-
0.05 kgRypsiöljy
-
0.2 kgSipulikuutio
-
0.003 kgCurry-mausteseos
-
0.003 kgMustapippurirouhe
-
0.002 kgKurkuma
-
0.002 kgKardemumma
-
0.002 kgJauhettu korianteri
-
1.2 kgKikherne (säilyke)
-
1 kgKukkakaali (pakaste)
-
0.5 kgPerunakuutio (kypsä)
-
0.8 kgVesi
-
0.05 kgMakeuttamaton sitruunamehu
-
0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.03 kgInkivääritahna
-
0.03 kgValkosipulimurska
-
0.02 kgSokeri
-
0.01 kgJodioitu suola
-
0.05 kgMaissitärkkelys
-
1 kgKaurakerma 15% gluteeniton
Valmistusohje
- Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita ja kuivamausteita siinä hetki. Huuhtele ja valuta kikherneet.
- Lisää kaikki muut ainekset paitsi kaurakerma ja maissitärkkelys pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
- Lisää kaurakerma ja maissitärkkelys liotettuna tilkkaan vettä. Kiehauta ja tarkista maku.
- Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Kuitua
0.6 g
Suolaa
0.7 g
