Kukkakaali-kikhernekorma

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.05 kg
Rypsiöljy
0.2 kg
Sipulikuutio
0.003 kg
Curry-mausteseos
0.003 kg
Mustapippurirouhe
0.002 kg
Kurkuma
0.002 kg
Kardemumma
0.002 kg
Jauhettu korianteri
1.2 kg
Kikherne (säilyke)
1 kg
Kukkakaali (pakaste)
0.5 kg
Perunakuutio (kypsä)
0.8 kg
Vesi
0.05 kg
Makeuttamaton sitruunamehu
0.04 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.03 kg
Inkivääritahna
0.03 kg
Valkosipulimurska
0.02 kg
Sokeri
0.01 kg
Jodioitu suola
0.05 kg
Maissitärkkelys
1 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton

Valmistusohje

  1. Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita ja kuivamausteita siinä hetki. Huuhtele ja valuta kikherneet.
  2. Lisää kaikki muut ainekset paitsi kaurakerma ja maissitärkkelys pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  3. Lisää kaurakerma ja maissitärkkelys liotettuna tilkkaan vettä. Kiehauta ja tarkista maku.
  4. Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.
VINKKI! Mikäli kukkakaali on sesongissa, kannatta käyttää tuoretta.


Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Kuitua
0.6 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta