Kikherneitä Tikka Masala
Ainekset
-
0.05 kgRypsiöljy
-
0.2 kgSipulikuutio
-
0.01 kgGaram masala -mausteseos
-
0.002 kgKardemumma
-
2 kgKikherne (säilyke)
-
1 kgTomaattimurska
-
0.1 kgTomaattisose
-
0.4 kgVesi
-
0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.03 kgInkivääritahna
-
0.02 kgValkosipulimurska
-
0.005 kgSokeri
-
0.008 kgJodioitu suola
-
0.5 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.05 kgMaissitärkkelys
Valmistusohje
- Kuumenna öljy padassa ja kuullota sipuleita ja kuivamausteita siinä hetki.
- Lisää valutetut kikherneet, tomaattimurska, tomaattisose, kasvisliemijauhe, valkosipulimurska, inkivääritahna, vesi, sokeri ja suola. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
- Lisää kaurakerma ja vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys. Kiehauta ja tarkista maku.
- Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
3.7 g
Suolaa
0.7 g
