Kikhernecurrya ja juurespihvejä
Annoksia
Annoskoko 335g
Saanto
6.7 kg
Valmistuhävikki 4.9%
Ainekset
-
0.05 kgOliiviöljy
-
0.025 kgMausteseos Wasabi & seesami
-
Sydänmerkki-tuote2.2 kg
-
0.5 kgSipulikuutio, pakaste
-
0.5 kgPorkkanakuutio, pakaste
-
0.05 kgCurrytahna, punainen
-
0.03 kgOliiviöljy
-
1 kgKikherne, suolavedessä
-
1.25 kgVesi
-
0.025 kgKasvisliemijauhe
-
0.5 kgPapupala, pakaste
-
0.75 kgKookosmaito
-
0.15 kgPikasuuruste, vaalea
-
0.008 kgSuola
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.05 kgKorianteri, tuore
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Levitä juurespihvit voideltuun 1/1-65 GN-vuokaan.
Penslaa oliiviöljyllä ja mausta wasabi & sesame -mausteseoksella.
Paista yhdistelmäuunissa yhdistelmätoiminnolla 140 asteessa, kosteus 30 % noin 15 minuuttia. - Kikhernecurry:
Kuullota sipulit ja porkkanat oliiviöljyssä. - Lisää currytahna ja kuullota vielä hetki.
- Lisää valutetut kikherneet, kasviliemijauhe ja vesi. Hauduta noin 15 minuuttia.
- Lisää palapavut ja kookosmaito, kiehauta.
- Suurusta pikasuurusteella ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta noin 10 minuuttia.
- Lisää hienonnettu korianteri.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa juurespihvien ja kikhernecurryn lisäkkeenä vihersalaattia, öljykastiketta, Sydänmerkki- leipää ja rasvalevitettä sekä rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.5 g
Kuitua
2.6 g
Suolaa
0.8 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen