Kikherne-aprikoosipata

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.05 kg
Rypsiöljy
0.2 kg
Sipulikuutio
0.002 kg
Jauhettu kaneli
0.004 kg
Juustokumina
0.002 kg
Kardemumma
0.002 kg
Jauhettu inkivääri
0.03 kg
Valkosipulimurska
1 kg
Isot juureskuutiot (pakaste)
1.2 kg
Kikherne (säilyke)
1.2 kg
Tomaattimurska
0.05 kg
Tomaattisose
0.04 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.6 kg
Vesi
0.2 kg
Aprikoosirouhe
0.02 kg
Sokeri
0.004 kg
Mustapippurirouhe
0.01 kg
Jodioitu suola
0.5 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.015 kg
Persilja (pakaste)

Valmistusohje

  1. Kuumenna rypsiöljy padassa/kattilassa ja kuullota sipulikuutioita ja mausteita siinä hetki.
  2. Lisää juureskuutiot, valutetut kikherneet, tomaattimurska, tomaattisose, vesi, kasvisliemijauhe, aprikoosirouhe ja suola. Hauduta 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä.
  3. Lisää kaurakerma ja persilja. Kiehauta ja tarkista maku.
  4. Tarjoa täysjyvä-couscousin kanssa.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
3.7 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta