Kikherne-aprikoosipata
Ainekset
-
0.05 kgRypsiöljy
-
0.2 kgSipulikuutio
-
0.002 kgJauhettu kaneli
-
0.004 kgJuustokumina
-
0.002 kgKardemumma
-
0.002 kgJauhettu inkivääri
-
0.03 kgValkosipulimurska
-
1 kgIsot juureskuutiot (pakaste)
-
1.2 kgKikherne (säilyke)
-
1.2 kgTomaattimurska
-
0.05 kgTomaattisose
-
0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.6 kgVesi
-
0.2 kgAprikoosirouhe
-
0.02 kgSokeri
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.01 kgJodioitu suola
-
0.5 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.015 kgPersilja (pakaste)
Valmistusohje
- Kuumenna rypsiöljy padassa/kattilassa ja kuullota sipulikuutioita ja mausteita siinä hetki.
- Lisää juureskuutiot, valutetut kikherneet, tomaattimurska, tomaattisose, vesi, kasvisliemijauhe, aprikoosirouhe ja suola. Hauduta 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä.
- Lisää kaurakerma ja persilja. Kiehauta ja tarkista maku.
- Tarjoa täysjyvä-couscousin kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
3.7 g
Suolaa
0.6 g
