Kevätvihanneksilla kuorrutettu broileri
Ainekset
-
9.4 kgSaarioinen Jyväbroilerin miedosti maustettu ohut filee
-
1.9 kgporkkana, suikale
-
0.6 kgpurjosipuli
-
3 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote1 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 1 L ???
-
0.45 kgKNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
-
0.01 kgrakuuna
-
0.01 kgmustapippuri, rouhittu
Kastike
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Lado Jyväbroilerin ohuet fileet voideltuun GN-vuokaan. Ripottele jokaisen fileen pinnalle suikaloitua porkkanaa ja purjoa.
2. Valmista kastike sekoittamalla vesi, Becel Ruoka ja keittoainekset keskenään. Kuumenna ja mausta rakuunalla sekä mustapippurilla. Kaada seos broilerifileiden pinnalle.
3. Paista 180°C:ssa noin 15 minuuttia kunnes broilerit ovat täysin kypsiä.
2. Valmista kastike sekoittamalla vesi, Becel Ruoka ja keittoainekset keskenään. Kuumenna ja mausta rakuunalla sekä mustapippurilla. Kaada seos broilerifileiden pinnalle.
3. Paista 180°C:ssa noin 15 minuuttia kunnes broilerit ovat täysin kypsiä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Suolaa
0.7 g