Keväinen lohikeitto
Ainekset
-
17 kgvesi
-
4 kgperuna, kuorittu
-
1.3 kgKNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 l
-
4 kgisot juureskuutiot, pakaste
-
Sydänmerkki-tuote0.05 kg
-
0.006 kgcurry, suolaton
-
0.05 kgsitruunainen kalamauste, suolaton
-
0.1 kgSaarioinen Sitruunamehu
-
5 kgkirjolohikuutio, pakaste
-
Sydänmerkki-tuote1 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 1 L ???
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Kuumenna suurin osa vedestä kiehuvaksi. Lisää perunalohkot ja anna kiehua lähes kypsäksi.
2. Sekoita keittoaines lopun veden joukkoon ja lisää keittoon. Lisää juureskuutiot ja mausteet. Anna kiehua hetki.
3. Lisää kalakuutiot ja Becel Ruoka. Hauduta kypsäksi.
Vinkki: Keiton mausteeksi sopii myös valkosipuli.
2. Sekoita keittoaines lopun veden joukkoon ja lisää keittoon. Lisää juureskuutiot ja mausteet. Anna kiehua hetki.
3. Lisää kalakuutiot ja Becel Ruoka. Hauduta kypsäksi.
Vinkki: Keiton mausteeksi sopii myös valkosipuli.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0 g