Kermainen Hernis-currykeitto
Ainekset
-
0.088 kgHernis safkasuikale
-
0.038 kgRypsiöljy
-
0.013 kgCurry-mausteseos
-
0.008 kgKurkuma
-
0.5 kgVesi
-
1.7 kgPerunakuutio (pakaste)
-
1.7 kgPorkkanakuutio (pakaste)
-
0.39 kgPurjosipuliviipale (pakaste)
-
2 kgVesi
-
0.038 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.007 kgSuolaton broilerimauste
-
0.013 kgJodioitu suola
-
0.025 kgValkosipulimurska (säilyke)
-
0.5 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.3 kgVihreä papu (pakaste)
-
0.025 kgMakeuttamaton sitruunamehu
Valmistusohje
- Kuumenna rypsiöljy padassa ja lisää curry ja kurkuma. Lisää safkasuikaleet ja kuullota hetki. Lisää hieman vettä pienissä erissä, kunnes suikaleet ovat turvonneet. Kuumenna ja sekoittele hetki.
- Lisää peruna- ja porkkanakuutiot, purjo ja vesi. Mausta valkosipulimurskalla, kasvisliemijauheella, broilerimausteella ja suolalla. Anna kiehua, kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.
- Lisää lopuksi kaurakerma, vihreät pavut ja sitruunamehu.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g
