Kauramakaroni
                  Annoksia
                  
                    
                    
                  
                  
                    
                    
                  
                
                
                  Annoskoko 130g
                
              
                    Saanto
                    
                      
                                                  3.9 kg
                                              
                    
                  
                  
                    Valmistuhävikki 0.8%
                  
              Ainekset
- 
                      1.35 kgkauramakaroni
 - 
                      0.025 kgrypsiöljy
 - 
                      0.005 kgsuola
 - 
                      2.55 kgvesi
 
Valmistusohje
- Mittaa raaka kauramakaroni (1,35 kg), öljy (0,025 kg) ja suola (0,005 kg) GN 1/1-65mm -vuokaan. Esikuumenna yhdistelmäuuni höyrytoiminnolla 100 asteeseen
 - Lisää kylmä vesi (2,55l/GN) juuri ennen uuniin vientiä.Höyrykeitä ilman kantta 8 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita. Anna vetäytyä lämpöhauteessa 5-10 minuuttia ennen tarjoilua
 
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    1.9 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    0.1 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.1 g
                  
                
                                                          
  Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen