Kauramakaroni

Atria Suomi Oy



Ainekset

1.35 kg
kauramakaroni
0.025 kg
rypsiöljy
0.005 kg
suola
2.55 kg
vesi

Valmistusohje

  1. Mittaa raaka kauramakaroni (1,35 kg), öljy (0,025 kg) ja suola (0,005 kg) GN 1/1-65mm -vuokaan. Esikuumenna yhdistelmäuuni höyrytoiminnolla 100 asteeseen
  2. Lisää kylmä vesi (2,55l/GN) juuri ennen uuniin vientiä.Höyrykeitä ilman kantta 8 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita. Anna vetäytyä lämpöhauteessa 5-10 minuuttia ennen tarjoilua

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta