Kauramakaroni
Annoksia
Annoskoko 130g
Saanto
3.9 kg
Valmistuhävikki 0.8%
Ainekset
-
1.35 kgkauramakaroni
-
0.025 kgrypsiöljy
-
0.005 kgsuola
-
2.55 kgvesi
Valmistusohje
- Mittaa raaka kauramakaroni (1,35 kg), öljy (0,025 kg) ja suola (0,005 kg) GN 1/1-65mm -vuokaan. Esikuumenna yhdistelmäuuni höyrytoiminnolla 100 asteeseen
- Lisää kylmä vesi (2,55l/GN) juuri ennen uuniin vientiä.Höyrykeitä ilman kantta 8 minuuttia. Ota vuoka uunista ja sekoita. Anna vetäytyä lämpöhauteessa 5-10 minuuttia ennen tarjoilua
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.1 g