Kasvispihvi
Ainekset
-
0.65 kgRypsiöljy
-
0.6 kgLehtipersilja
-
0.06 kgValkosipulinkynsi
-
0.06 kgInkivääri tuore
-
0.06 kgChilipaprika punainen
-
1.9 kgPeruna
-
0.95 kgLanttu kuorittu
-
0.95 kgPorkkana kuorittu
-
0.85 kgBataatti kuorittu
-
1.2 kgKananmuna
-
0.21 kgvaalea pikasuuruste Maizena
-
0.049 kgMerisuola
-
0.165 kgRypsiöljy
Tahna
Murekemassa
Paistamiseen
Valmistusohje
- Sekoita tahnan ainekset kutterissa tasaiseksi.
- Raasta kaikki kasvikset yleiskoneella hienolla terällä. Lisää joukkoon maustetahna.
- Riko kananmunat, lisää ne ja maizena muun massan joukkoon. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi.
- Muotoile noin 55 gr pihveiksi. Massasta irtoaa jonkin verran nestettä, purista ylimääräistä nestettä pois muotoillessasi pihvejä. Paista pihvin pinnat pannulla kauniin ruskeiksi rypsiöljyssä. Asettele pihvit gn-pakkeihin esillelaittoa varten.
- Paista pihvit kypsäksi uunissa 170 asteessa noin 20 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.8 g