Kanajuuresvuoka

Atria Suomi Oy



Ainekset

1 kg
Atria 3kg Miedosti Suolattu Kanan Fileesuikale
0.005 kg
Mausteseos, curry, suolaton
2 kg
Peruna-sipulisekoitus pakaste
1 kg
Kasvissekoitus, Suomiwok
1.2 kg
Kasvisrasvasekoite 15 %
0.02 kg
Suola
0.008 kg
Liemijauhe, kana, vähäsuolainen
0.002 kg
Pippuri, musta, rouhittu
0.001 kg
Basilika kuivattu

Valmistusohje

  1. Laita kanan fileesuikaleet ja curry 1/1 65 GN vuokaan, sekoita.
  2. Ruskista yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 225 astetta noin 10 minuuttia.
  3. Lisää ruskistettujen fileesuikaleiden päälle peruna-sipulisekoitus ja kasvissekoitus. Sekoita.
  4. Yhdistä kasvisrasva ja mausteet. Sekoita ja kaada vuokaan.
  5. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 140 astetta, kosteus 40 %, noin 35 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa kanajuuresvuoan lisäkkeenä, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
0.6 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta