Kalkkunarisotto
Annoksia
Annoskoko 300g
Saanto
0 kg
Valmistuhävikki 0%
Ainekset
-
2 kgHK Kariniemen Kalkkunan paistisuikaleita miedosti suolattu
-
1 kgpitkäjyväistä riisiä
-
2 kgvähäsuolaista kanalientä
-
0.05 kgrypsiöljyä
-
0.3 kgpurjoa
-
valkosipulia
-
0.4 kgsellerikuutioita
-
0.6 kgporkkanakuutioita
-
paprikajauhetta
-
mustapippurirouhetta
-
hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
Ruskista kalkkunasuikaleet yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 6 minuuttia. Mittaa riisi, kanaliemi ja öljy Gn -vuokaan ja keitä höyryssä 100 °C 25 minuuttia. Freesaa purjo, valkosipuli, paprikajauhe sekä selleri- ja porkkanakuutiot padassa. Lisää kalkkunasuikaleet ja riisi, mausta ja anna hautua hetki. Tarkista maku. Ripottele valmiin risoton pinnalle runsaasti tuoretta persiljaa.
Tarjoa lisänä runsaskuituista leipää.
Tarjoa lisänä runsaskuituista leipää.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g