Kalkkuna-perunanuudelivuoka
Ainekset
-
12.5 kgPerunanuudeli
-
4 kgSuikalejuurekset (peruna, selleri, purjo, palsternakka)
-
3 kgItaliansuikale (kalkkunaa) esim. HK (M,G)
-
2 kgAurinkokuivattu tomaatti, valkosipuliöljyssä
-
1 kgPurjo, pakaste
-
6 kgRuokakerma 15% esim. Valio (L,G)
-
0.05 kgRuokasuola, jodioitu
-
0.05 kgPaprikajauhe
-
0.02 kgMustapippurijauhe
-
0.015 kgTimjami
-
0.015 kgBasilika, kuivattu
Valmistusohje
- Valuta liemi aurinkokuivatusta tomaatista. Sekoita perunanuudeli, suikalejuurekset, italiansuikale, aurinkokuivattu tomaatti ja purjo keskenään.
- Sekoita ruokakermaan mausteet ja kaada liemi vuokaan.
- Paista 160 C-asteessa höyrypaistossa n. 60 min. Tarkista, että peruna on kypsää. Laita kansi päälle paistoajan loppupuolella.
- Varaa vetäytymisaikaa vähintään 15 min.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
