Kalkkuna-perunanuudelivuoka

Sydänmerkki



Ainekset

12.5 kg
Perunanuudeli
4 kg
Suikalejuurekset (peruna, selleri, purjo, palsternakka)
3 kg
Italiansuikale (kalkkunaa) esim. HK (M,G)
2 kg
Aurinkokuivattu tomaatti, valkosipuliöljyssä
1 kg
Purjo, pakaste
6 kg
Ruokakerma 15% esim. Valio (L,G)
0.05 kg
Ruokasuola, jodioitu
0.05 kg
Paprikajauhe
0.02 kg
Mustapippurijauhe
0.015 kg
Timjami
0.015 kg
Basilika, kuivattu

Valmistusohje

  1. Valuta liemi aurinkokuivatusta tomaatista. Sekoita perunanuudeli, suikalejuurekset, italiansuikale, aurinkokuivattu tomaatti ja purjo keskenään. 
  2. Sekoita ruokakermaan mausteet ja kaada liemi vuokaan.
  3. Paista 160 C-asteessa höyrypaistossa n. 60 min. Tarkista, että peruna on kypsää. Laita kansi päälle paistoajan loppupuolella. 
  4. Varaa vetäytymisaikaa vähintään 15 min.


Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta