Kaali-jauhelihavuoka
Ainekset
-
0.15 kgFlora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
-
5 kgvalkokaali
-
2 kgpurjoviipale, pakaste
-
2.5 kgohrasuurimo rikottu
-
3.1 kgnaudan jauheliha, kypsä
-
0.75 kgsiirappi
-
10.5 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote4.5 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
1.25 kgKNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Kuullota suikaloitu kaali ja purjot.
2. Mittaa GN-vuokiin rikotut ohrasuurimot, kypsä jauheliha ja kaali-sipuliseos. Sekoita ja valuta pinnalle siirappia (100 annoksen ohjeesta tulee 6 kpl 1/1 ja 1 kpl 1/2 65 mm GN-vuokaa).
3. Sekoita vesi, Becel Ruoka ja keittoainekset. Kaada seos vuokiin. Paista yhdistelmäuunissa höyrypaistolla 160°C:ssa noin 1 tunti.
4. Tarjoa puolukkahillon kanssa.
2. Mittaa GN-vuokiin rikotut ohrasuurimot, kypsä jauheliha ja kaali-sipuliseos. Sekoita ja valuta pinnalle siirappia (100 annoksen ohjeesta tulee 6 kpl 1/1 ja 1 kpl 1/2 65 mm GN-vuokaa).
3. Sekoita vesi, Becel Ruoka ja keittoainekset. Kaada seos vuokiin. Paista yhdistelmäuunissa höyrypaistolla 160°C:ssa noin 1 tunti.
4. Tarjoa puolukkahillon kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.6 g