Juustokala
Ainekset
-
15 kgsei, annospala à 150 g
-
0.06 kgKNORR Citrusmauste 1,2 kg
-
3.5 kgvesi
-
0.45 kgKNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 l
-
1 kgGarde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
-
0.005 kgkurkuma
-
tilli, tuore
Kastike
Valmistusohje
1. Lado sulatetut kalapalat GN-vuokaan ja ripottele pinnalle Citrusmauste (100 annoksen ohjeesta tulee n. 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).
2. Sekoita vesi ja kastikeainekset keskenään. Anna kastikkeen kiehahtaa. Sekoita joukkoon JuustoCrème ja kurkuma. Anna kiehua muutama minuutti.
3. Kaada kastike kalojen päälle ja paista 170 ºC:ssa yhdisteläuunissa höyrypaistolla kypsäksi noin 20 minuuttia.
4. Koristele valmiit kalavuoat tuoreella silputulla tillillä.
2. Sekoita vesi ja kastikeainekset keskenään. Anna kastikkeen kiehahtaa. Sekoita joukkoon JuustoCrème ja kurkuma. Anna kiehua muutama minuutti.
3. Kaada kastike kalojen päälle ja paista 170 ºC:ssa yhdisteläuunissa höyrypaistolla kypsäksi noin 20 minuuttia.
4. Koristele valmiit kalavuoat tuoreella silputulla tillillä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.3 g