Jauheliha-lasagnette

Sydänmerkki



Ainekset

2 kg
Papriganokastike (esim. Knorr)
22 kg
vesi
4 kg
jauheliha, naudan, kypsä (rasvaa max. 7%)
1.5 kg
sipuli, tuore
0.08 kg
ruokasuola jodioitu
0.01 kg
mustapippurijauhe
0.01 kg
basilika, kuivattu
0.01 kg
kirveli
3.5 kg
Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo
1 kg
Koskenlaskija-juusto, murennettu

Valmistusohje

  1. Sekoita paprigano-kastikeainekset kylmään veteen, kiehauta.
  2. Sekoita joukkoon jauheliha, haudutettu sipulisilppu ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
  3. Mittaa 700 g lasagnette-pastapaloja voideltuun GN1/1-vuokaan. Mittaa kastike (5,9 kg / GN1/1) vuokiin pastapalojen päälle. Sekoita
  4. Ripottele juustoraastetta pinnalle.
  5. Kypsennä höyrypaistossa 160 C-ast. 50-60 min. 
  6. Varaa aikaa vetäytymiseen 30 min.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta