Jauheliha-lasagnette
Ainekset
-
2 kgPapriganokastike (esim. Knorr)
-
22 kgvesi
-
4 kgjauheliha, naudan, kypsä (rasvaa max. 7%)
-
1.5 kgsipuli, tuore
-
0.08 kgruokasuola jodioitu
-
0.01 kgmustapippurijauhe
-
0.01 kgbasilika, kuivattu
-
0.01 kgkirveli
-
3.5 kgTorino Täysjyvä Lasagne Piccolo
-
1 kgKoskenlaskija-juusto, murennettu
Valmistusohje
- Sekoita paprigano-kastikeainekset kylmään veteen, kiehauta.
- Sekoita joukkoon jauheliha, haudutettu sipulisilppu ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
- Mittaa 700 g lasagnette-pastapaloja voideltuun GN1/1-vuokaan. Mittaa kastike (5,9 kg / GN1/1) vuokiin pastapalojen päälle. Sekoita
- Ripottele juustoraastetta pinnalle.
- Kypsennä höyrypaistossa 160 C-ast. 50-60 min.
- Varaa aikaa vetäytymiseen 30 min.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Suolaa
0.7 g
