Jauheliha-kasvislasagnette

Unilever Finland Oy



Ainekset

Sydänmerkki-tuote
3 kg
3 kg
jauheliha, nauta
3 kg
juuressuikalesekoitus, pakaste
13 kg
vesi
Sydänmerkki-tuote
3 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
0.7 kg
KNORR Lasagnekastike 3,6 kg / 40 l
0.5 kg
KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 l
0.3 kg
tomaattipyre
0.008 kg
mustapippuri, rouhittu
0.5 kg
juustoraaste, vähärasvainen
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita GN-vuokiin lasagnettepalat, ruskistettu jauheliha ja juuressuikaleet (100 annoksen ohjeesta tulee 5kpl 1/1 65mm GN-vuokaa).

2. Sekoita kastikeaines kylmään veteen. Lisää Becel Ruoka, tomaattipyre ja mausta pippurilla. Kaada liemi (noin 3,44/ 1/1 65mm GN-vuoka) vuokiin ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste.

3. Paista 160 C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.6 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta