Jauheliha-kasvislasagnette
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote3 kg
-
3 kgjauheliha, nauta
-
3 kgjuuressuikalesekoitus, pakaste
-
13 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote3 kgTuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
-
0.7 kgKNORR Lasagnekastike 3,6 kg / 40 l
-
0.5 kgKNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 l
-
0.3 kgtomaattipyre
-
0.008 kgmustapippuri, rouhittu
-
0.5 kgjuustoraaste, vähärasvainen
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Laita GN-vuokiin lasagnettepalat, ruskistettu jauheliha ja juuressuikaleet (100 annoksen ohjeesta tulee 5kpl 1/1 65mm GN-vuokaa).
2. Sekoita kastikeaines kylmään veteen. Lisää Becel Ruoka, tomaattipyre ja mausta pippurilla. Kaada liemi (noin 3,44/ 1/1 65mm GN-vuoka) vuokiin ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste.
3. Paista 160 C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.
2. Sekoita kastikeaines kylmään veteen. Lisää Becel Ruoka, tomaattipyre ja mausta pippurilla. Kaada liemi (noin 3,44/ 1/1 65mm GN-vuoka) vuokiin ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste.
3. Paista 160 C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.6 g