Italialainen makkarakastike
Ainekset
-
2.5 kgMakkarapala, laktoositon
-
0.03 kgRypsiöljy
-
1 kgSalaattifenkoli viipale
-
0.65 kgKeltasipuli viipale
-
0.5 kgaurinkokuivattu tomatti
-
0.15 kgmusta oliivi viipale
-
0.15 kgVihreä oliivi viipale
-
0.08 kgValkosipulimurska
-
3 kgTomaattimurska
-
0.1 kgPunaviinietikka
-
0.06 kgSokeri
-
0.003 kgMustapippurirouhe
-
0.004 kgchilipippuri jauhettu
-
0.05 kgMinttu hienonnettu
-
0.05 kgPersilja hienonnettu
Lisäksi
Viimeistelyyn
Valmistusohje
- Levitä yhteen gn-vuokaan makkarat ja toiseen vuokaan rypsiöljyssä pyöritetyt kasvikset. Paahda makkaroita ja kasviksia uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Voit halutessasi heittää pois makkaroista irronneen rasvan.
- Lisää kattilaan kaikki muut aineet paitsi tuoreet yrtit. Keitä kastiketta 15 minuuttia.
- Viimeistele kastike tuoreilla yrteillä. Tarjoa makkarakastike esimerkiksi täysjyväpastan kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Kuitua
2.3 g
Suolaa
0.9 g