Hedelmäinen härkäruukku
Annoksia
Annoskoko 150g
Saanto
4.5 kg
Valmistuhävikki 6%
Ainekset
-
0.4 kgpersikkakuutio, säilyke
-
0.6 kgananaspala omassa liemessä, säilyke
-
3 kgAtria n 2 kg Härkäruukku Sous Vide
-
0.002 kgmustapippurirouhe
-
0.4 kgkasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
-
0.3 kgvesi
-
0.11 kgmakea chilikastike
Liemi
Valmistusohje
1. Voitele 1/1-65 GN-vuoka vuokaspraylla. Valuta säilykkeiden nesteet pois.
2. Lisää vuokaan härkäruukku sekä persikka- ja ananaskuutiot. Sekoita loput aineet liemeksi ja lisää liemi.
3. Sekoita ainekset ja paista yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 20 minuuttia. Sekoita kerran paiston aikana.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa hedelmäisen härkäruukun lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja parsakaalia, raastesalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
2. Lisää vuokaan härkäruukku sekä persikka- ja ananaskuutiot. Sekoita loput aineet liemeksi ja lisää liemi.
3. Sekoita ainekset ja paista yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 20 minuuttia. Sekoita kerran paiston aikana.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa hedelmäisen härkäruukun lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja parsakaalia, raastesalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.5 g
Suolaa
0.5 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen