Härkäpapubolognaise ja spagetti
Ainekset
-
0.05 kgRypsiöljy
-
1.2 kgVesi
-
2 kgTomaattimurska
-
0.4 kgJuuressuikalesekoitus (pakaste)
-
0.1 kgTomaattisose
-
0.04 kgValkosipulimurska
-
0.04 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.03 kgPunaviinietikka
-
0.025 kgSokeri
-
0.006 kgPaprikajauhe
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.004 kgYrttiseos
-
0.004 kgJodioitu suola
-
1 kgTarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
Valmistusohje
- Laita juuressekoitus, tomaattimurska, tomaattisose, rypsiöljy ja mausteet pataan. Keitä hiljalleen noin 10 min.
- Lisää härkäpapuvalmiste ja kypsennä vielä hetki. Suurusta tarvittaessa.
- Tarjoa täysjyväspagetin ja vegaanisen juustoraasteen kanssa.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
3.5 g
Suolaa
0.6 g
