Härkäpapubolognaise ja spagetti

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.05 kg
Rypsiöljy
1.2 kg
Vesi
2 kg
Tomaattimurska
0.4 kg
Juuressuikalesekoitus (pakaste)
0.1 kg
Tomaattisose
0.04 kg
Valkosipulimurska
0.04 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.03 kg
Punaviinietikka
0.025 kg
Sokeri
0.006 kg
Paprikajauhe
0.004 kg
Mustapippurirouhe
0.004 kg
Yrttiseos
0.004 kg
Jodioitu suola
1 kg
Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)

Valmistusohje

  1. Laita juuressekoitus, tomaattimurska, tomaattisose, rypsiöljy ja mausteet pataan. Keitä hiljalleen noin 10 min.
  2. Lisää härkäpapuvalmiste ja kypsennä vielä hetki. Suurusta tarvittaessa.
  3. Tarjoa täysjyväspagetin ja vegaanisen juustoraasteen kanssa. 

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
3.5 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta