Härkäpapu-pastavuoka

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

0.8 kg
Täysjyväpennepasta
0.6 kg
Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
0.4 kg
Valkopapu (säilyke)
0.3 kg
Sipulikuutio
0.2 kg
Paprikakuutio
0.2 kg
Herne (pakaste)
1.6 kg
Tomaattimurska
1 kg
Vesi
0.75 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.03 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.004 kg
Valkosipulijauhe
0.004 kg
Mustapippurirouhe
0.002 kg
Kuivattu oregano
0.002 kg
Kuivattu basilika
0.002 kg
Kuivattu timjami
0.02 kg
Sokeri
0.03 kg
Balsamiviinietikka
0.015 kg
Jodioitu suola
0.2 kg
Vegaaninen juustoraaste

Valmistusohje

  1. Huuhtele ja valuta valkopavut. Sekoita pasta, Tarhurin rouhe, paprikakuutiot, sipulikuutiot, valkopavut sekä herneet keskenään ja laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 100).
  2. Sekoita tomaattimurskaan vesi, mausteet ja kaurakerma. Kaada vuokaan ja sekoita.
  3. Ripottele vegaaninen juustoraaste pinnalle. Paista 160 °C yhdistelmäpaistolla (50% höyry) noin 50 minuuttia.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta