Härkäpapu-pastavuoka
Ainekset
-
0.8 kgTäysjyväpennepasta
-
0.6 kgTarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
-
0.4 kgValkopapu (säilyke)
-
0.3 kgSipulikuutio
-
0.2 kgPaprikakuutio
-
0.2 kgHerne (pakaste)
-
1.6 kgTomaattimurska
-
1 kgVesi
-
0.75 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.03 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.004 kgValkosipulijauhe
-
0.004 kgMustapippurirouhe
-
0.002 kgKuivattu oregano
-
0.002 kgKuivattu basilika
-
0.002 kgKuivattu timjami
-
0.02 kgSokeri
-
0.03 kgBalsamiviinietikka
-
0.015 kgJodioitu suola
-
0.2 kgVegaaninen juustoraaste
Valmistusohje
- Huuhtele ja valuta valkopavut. Sekoita pasta, Tarhurin rouhe, paprikakuutiot, sipulikuutiot, valkopavut sekä herneet keskenään ja laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 100).
- Sekoita tomaattimurskaan vesi, mausteet ja kaurakerma. Kaada vuokaan ja sekoita.
- Ripottele vegaaninen juustoraaste pinnalle. Paista 160 °C yhdistelmäpaistolla (50% höyry) noin 50 minuuttia.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.7 g
