Härkäpapu-makaronilaatikko

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

1.2 kg
Täysjyvämakaroni
0.3 kg
Sipulikuutio
0.8 kg
Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
3.5 kg
Vesi
1 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.05 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.1 kg
Kikhernejauho
0.01 kg
Jodioitu suola
0.02 kg
Valkosipulijauhe
0.005 kg
Sipulijauhe
0.005 kg
Paprikajauhe
0.002 kg
Kuivattu timjami
0.006 kg
Mustapippurirouhe

Valmistusohje

  1. Sekoita makaronit, sipulikuutiot ja härkäpapuvalmiste keskenään. Laita voideltuun pakkiin (GN 1/1 65).
  2. Sekoita keskenään vesi, kaurakerma, kasvisliemijauhe, kikhernejauho, suola ja mausteet.
  3. Kaada liemi pakkiin makaronien joukkoon. Kypesennä uunissa yhdistelmäpaistolla (50% höyry) 160 °C 50-60 minuuttia.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta