Härkäpapu-makaronilaatikko
Ainekset
-
1.2 kgTäysjyvämakaroni
-
0.3 kgSipulikuutio
-
0.8 kgTarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
-
3.5 kgVesi
-
1 kgKaurakerma 15% gluteeniton
-
0.05 kgKasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
0.1 kgKikhernejauho
-
0.01 kgJodioitu suola
-
0.02 kgValkosipulijauhe
-
0.005 kgSipulijauhe
-
0.005 kgPaprikajauhe
-
0.002 kgKuivattu timjami
-
0.006 kgMustapippurirouhe
Valmistusohje
- Sekoita makaronit, sipulikuutiot ja härkäpapuvalmiste keskenään. Laita voideltuun pakkiin (GN 1/1 65).
- Sekoita keskenään vesi, kaurakerma, kasvisliemijauhe, kikhernejauho, suola ja mausteet.
- Kaada liemi pakkiin makaronien joukkoon. Kypesennä uunissa yhdistelmäpaistolla (50% höyry) 160 °C 50-60 minuuttia.
Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
3.4 g
Suolaa
0.5 g
