Gruusialainen kaalivuoka

Ilmastokestävä kasvisruoka



Ainekset

2.22 kg
Karkea valkokaaliraaste
0.265 kg
Sipulikuutio (pakaste)
0.033 kg
Valkosipulimurska (säilyke)
0.089 kg
Rypsiöljy
0.65 kg
Vesi
0.34 kg
Härkäpapurouhe (kuiva)
0.013 kg
Kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
0.002 kg
Kuivattu timjami
0.002 kg
Kuivattu meirami
0.007 kg
Paprikajauhe
0.22 kg
Maustekurkkukuutio
0.45 kg
Kaurakerma 15% gluteeniton
0.31 kg
Tomaattisose
0.016 kg
Jodioitu suola
0.002 kg
Mustpippurirouhe

Valmistusohje

  1. Kuumenna rypsiöljy padassa ja lisää kaali, sipulikuutiot ja valkosipuli. Sekoittele ja kuullota hetki.
  2. Lisää vesi ja hauduta n. 15 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Huuhtele härkäpapurouhe siivilässä ja lisää pataan. Lisää mukaan loput ainekset ja sekoittele hetki.
  4. Jaa GN 1/1 -vuokiin niin, että jokaiseen tulee myös hieman nestettä. Paista 160 °C n. 50 – 60 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja härkäpapurouhe on pehmennyt. Tarjoa lisänä kaurafraichea ja keitettyjä perunoita tai ohra-/kaurahelmiä.

Ohje: Ilmastokestävä kasvisruoka
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
3.2 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Ilmastokestävä kasvisruokalta