Grillattua kanaa ja hedelmäkastiketta

Atria Suomi Oy



Ainekset

0.05 kg
Öljy, rypsi
0.5 kg
Sipuli, kuutio, pakaste
0.003 kg
Minttu kuivattu
0.015 kg
Suola
0.03 kg
Liemijauhe, kana, vähäsuolainen
2.5 kg
Vesi
1.5 kg
Mehutiiviste, appelsiini 1+3
0.13 kg
Maissitärkkelys
0.5 kg
Vesi
1 kg
Hedelmäinen salsa 1,0 kg Apetit
1 kg
Mandariinilohko säilyke
10 kg
Atria 5 kg Grillattu Kanan paistipala n50g pakaste

Valmistusohje

  1. Freesaa padassa öljyssä sipuli ja mausteet.
  2. Lisää vesi ja appelsiinimehu. Kuumenna.
  3. Sekoita maissitärkkelys veteen ja saosta kastike. Kiehauta.
  4. Lisää hedelmäsalsa ja mandariinilohkot lopuksi ja kuumenna kastike nopeasti. Älä keitä.
  5. Laita paistipalat GN vuokaan. 3 kg/vuoka ja kuumenna yhdistelmätoiminnolla 140 asteessa, kosteus 40% noin 15 minuuttia. Tarkista lämpötila. Tarjoa paistipalojen kanssa hedelmäkastiketta.

    Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa grillatun kanan ja hedelmäkastikkeen lisäkkeenä täysjyväriisiä, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruissyädn -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
0.2 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta