Bouillabaisse

Sydänmerkki



Ainekset

1.5 kg
Sipuliviipale
1.4 kg
Purjosipuliviipale
1.2 kg
Salaattifenkoliviipale
0.25 kg
Juurisellerikuutio
0.25 kg
Palsternakkalohko
0.05 kg
Timjami tuore
Paistamiseen
0.3 kg
Rypsiöljy
0.5 kg
Tomaattipyre
Liemi
7 kg
vesi
0.02 kg
Laakerinlehti
0.02 kg
Maustepippuri
0.1 kg
Kalaliemijauhe vähäsuolainen
0.015 kg
Sahrami
0.08 kg
Merisuola
Lisäksi
5 kg
Perunalohko
2.5 kg
Seikuutio
1.3 kg
simpukkasäilyke vedessä
0.5 kg
Katkarapu kuorittu
Koristeluun
0.4 kg
Ruohosipuli

Valmistusohje

1. Kuumenna iso kippipannu kuumaksi tai käytä isoa paksupohjaista kattilaa. Siirrä kasvikset, timjami ja öljy kattilaan ja paista ruskeiksi. Lisää tomaattipyre ja kuullota sitä hetki kasvisten kanssa. 
2. Lisää kasvisten sekaan vesi, kuivamausteet ja perunat, keitä perunat kypsäksi.
3. Lisää sekaan sei ja hauduta muutamia minuutteja.
4. Lisää sekaan simpukanlihat ja katkaravut ja hauduta muutama minuutti. 
5. Hienonna ruohosipuli aivan hienoksi ja viimeistele keitto sillä. Tarjoile patongin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
0.9 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta