
Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
2lehtisellerin vartta
-
1 rklöljyä
-
2 purkkia (à 240 g)voipapuja (säilyke)
-
1 lvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
50 glehtikaalia
-
½sitruuna
-
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit ja viipaloi sellerinvarret. Kuulota kasviksia kattilassa.
2. Lisää kattilaan valutetut voipavut, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5-10 minuuttia.
3. Soseuta sauvasekoittimella huolettomasti niin, että kaikki pavut eivät soseudu.
4. Lisää pilkottu lehtikaali ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Mausta sitruunan mehulla ja mustapippurilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Voipapukeitto
Kermaisen pehmeät voipavut ovat tämän keiton sydän. Säilykepavuista soppa valmistuu puolessa tunnissa ruokapöytään.
Kermaisen pehmeät voipavut ovat tämän keiton sydän. Säilykepavuista soppa valmistuu puolessa tunnissa ruokapöytään.
Kuva: Sydänmerkki/Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
1valkosipulinkynsi
-
2lehtisellerin vartta
-
1 rklöljyä
-
2 purkkia (à 240 g)voipapuja (säilyke)
-
1 lvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
50 glehtikaalia
-
½sitruuna
-
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit ja viipaloi sellerinvarret. Kuulota kasviksia kattilassa.
2. Lisää kattilaan valutetut voipavut, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5-10 minuuttia.
3. Soseuta sauvasekoittimella huolettomasti niin, että kaikki pavut eivät soseudu.
4. Lisää pilkottu lehtikaali ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Mausta sitruunan mehulla ja mustapippurilla.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit ja viipaloi sellerinvarret. Kuulota kasviksia kattilassa.
2.
Lisää kattilaan valutetut voipavut, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5-10 minuuttia.
3.
Soseuta sauvasekoittimella huolettomasti niin, että kaikki pavut eivät soseudu.
4.
Lisää pilkottu lehtikaali ja anna kiehua vielä muutama minuutti. Mausta sitruunan mehulla ja mustapippurilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Yhteistyössä
