Ainekset
-
7 dlvettä
-
5 dlsoijapaloja
-
1 rklöljyä
-
1 rklsoijakastiketta
-
3 rkltomaattipyrettä
-
½ tlpippuria
-
1 rklvälimeren yrttiseosta
- Tomaattikastike
-
2sipulia
-
5valkosipulinkynttä
-
½ dlöljyä
-
400 gtomaattimurskaa
-
200 gpaseerattua tomaattia
-
3 dlvettä
-
1 dltuoretta persiljaa
-
1 dltuoretta basilikaa
-
1 rklsokeria
-
1 tlsuolaa
-
1 tlmustapippuria
- Soijapyöryköiden ruskistamiseen
-
1 rklöljyä tai maidotonta pullomargariinia
Valmistusohje
1. Keitä soijapaloja vedessä noin 10 minuuttia. Kaada ylimääräinen vesi pois. Kaada palat kulhoon ja lisää öljy, soija, tomaattipyre ja mausteet. Anna pullien maustua pari tuntia. Tee sillä aikaa tomaattikastike.
2. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää tomaattimurska ja paseerattu tomaatti. Lisää loput ainekset ja hauduta miedolla lämmöllä noin 50 minuuttia. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää hiukan vettä.
3. Ruskista maustuneet soijapyörykät rasvassa ja laita hautumaan tomaattikastikkeeseen noin 10 minuutiksi.
Vinkki
- Ajan säästämiseksi voit ostaa soija- tai muita kasvispyöryköitä valmistuotteena.
- Tarjoile kastike täysjyväspagetin kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
71 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Soijapullat tomaattikastikkeessa
Maukkaat soijapullat tomaattikastikkeessa maistuvat koko perheelle.
Maukkaat soijapullat tomaattikastikkeessa maistuvat koko perheelle.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
7 dlvettä
-
5 dlsoijapaloja
-
1 rklöljyä
-
1 rklsoijakastiketta
-
3 rkltomaattipyrettä
-
½ tlpippuria
-
1 rklvälimeren yrttiseosta
- Tomaattikastike
-
2sipulia
-
5valkosipulinkynttä
-
½ dlöljyä
-
400 gtomaattimurskaa
-
200 gpaseerattua tomaattia
-
3 dlvettä
-
1 dltuoretta persiljaa
-
1 dltuoretta basilikaa
-
1 rklsokeria
-
1 tlsuolaa
-
1 tlmustapippuria
- Soijapyöryköiden ruskistamiseen
-
1 rklöljyä tai maidotonta pullomargariinia
Valmistusohje
1. Keitä soijapaloja vedessä noin 10 minuuttia. Kaada ylimääräinen vesi pois. Kaada palat kulhoon ja lisää öljy, soija, tomaattipyre ja mausteet. Anna pullien maustua pari tuntia. Tee sillä aikaa tomaattikastike.
2. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää tomaattimurska ja paseerattu tomaatti. Lisää loput ainekset ja hauduta miedolla lämmöllä noin 50 minuuttia. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää hiukan vettä.
3. Ruskista maustuneet soijapyörykät rasvassa ja laita hautumaan tomaattikastikkeeseen noin 10 minuutiksi.
Vinkki
- Ajan säästämiseksi voit ostaa soija- tai muita kasvispyöryköitä valmistuotteena.
- Tarjoile kastike täysjyväspagetin kanssa.
Valmistusohje
1.
Keitä soijapaloja vedessä noin 10 minuuttia. Kaada ylimääräinen vesi pois. Kaada palat kulhoon ja lisää öljy, soija, tomaattipyre ja mausteet. Anna pullien maustua pari tuntia. Tee sillä aikaa tomaattikastike.
2.
Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää tomaattimurska ja paseerattu tomaatti. Lisää loput ainekset ja hauduta miedolla lämmöllä noin 50 minuuttia. Jos kastike tuntuu liian paksulta, lisää hiukan vettä.
3.
Ruskista maustuneet soijapyörykät rasvassa ja laita hautumaan tomaattikastikkeeseen noin 10 minuutiksi.
Vinkki
- Ajan säästämiseksi voit ostaa soija- tai muita kasvispyöryköitä valmistuotteena.
- Tarjoile kastike täysjyväspagetin kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
71 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g