Ainekset
-
4 (600 g)karitsan paahtopaistia
-
2 rklöljyä
-
2 oksaatuoretta rosmariinia
-
1 tlsormisuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vinkki
Voit paistaa lihan myös 200-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia haluamastasi kypsyysasteesta riippuen. Jos käytät sormisuolan tai hiutalesuolan sijaan tavallista ruokasuolaa, sitä riittää hieman pienempi määrä, ¾ tl. Tarjoile paahtopaistin kanssa pikanttia piccalilliä, itsetehtyä brittiläistä kasvissäilykettä.
Ravintosisältö
/ 100 gGrillatut karitsan paahtopaistit
Tuoreesta rosmariinista hierottu yrttisuola maustaa mehevät karitsan paahtopaistit taivaallisiksi.
Tuoreesta rosmariinista hierottu yrttisuola maustaa mehevät karitsan paahtopaistit taivaallisiksi.
Ainekset
Ainekset
-
4 (600 g)karitsan paahtopaistia
-
2 rklöljyä
-
2 oksaatuoretta rosmariinia
-
1 tlsormisuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Vinkki
Voit paistaa lihan myös 200-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia haluamastasi kypsyysasteesta riippuen. Jos käytät sormisuolan tai hiutalesuolan sijaan tavallista ruokasuolaa, sitä riittää hieman pienempi määrä, ¾ tl. Tarjoile paahtopaistin kanssa pikanttia piccalilliä, itsetehtyä brittiläistä kasvissäilykettä.
Valmistusohje
Vinkki
Voit paistaa lihan myös 200-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia haluamastasi kypsyysasteesta riippuen. Jos käytät sormisuolan tai hiutalesuolan sijaan tavallista ruokasuolaa, sitä riittää hieman pienempi määrä, ¾ tl. Tarjoile paahtopaistin kanssa pikanttia piccalilliä, itsetehtyä brittiläistä kasvissäilykettä.