Ainekset
-
400 gbataattia
-
1sipuli
-
4valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
½ - 2 rklchilijauhetta
-
1 rkljeeraa
-
1 rklkaakaojauhetta
-
1 tlsavupaprikaa
-
½ tlsuolaa
-
4-5 dlvettä
-
2 tlk (á 230g)mustapapuja
-
400 gtomaattimurskaa
-
2 rklsitruunamehua
- Lisäksi
-
½ ruukkuatuoretta korianteria
-
1 dlruokarahkaa
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi bataatti. Hienonna sipulit. Kuullota bataattipaloja ja sipuleita öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet ja kuumenna hetki.
2. Lisää vesi ja keitä kannen alla, kunnes bataatti on kypsää, noin 10 minuuttia. Lisää valutetut pavut, tomaattimurska sekä sitruunanmehu. Keitä viitisen minuuttia. Lisää lopuksi hienonnettu korianteri. Laita annoksen päälle lusikallinen ruokarahkaa tai kaurafraichea.
Vinkki
Tarjoile pataruoka tortillojen täytteenä tai keitetyn riisin kanssa.¨
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Mustapapu-bataattipata
Kaakaojauhe ja savupaprika tuovat papupataan jännittävän makuvivahteen.
Kaakaojauhe ja savupaprika tuovat papupataan jännittävän makuvivahteen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gbataattia
-
1sipuli
-
4valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
½ - 2 rklchilijauhetta
-
1 rkljeeraa
-
1 rklkaakaojauhetta
-
1 tlsavupaprikaa
-
½ tlsuolaa
-
4-5 dlvettä
-
2 tlk (á 230g)mustapapuja
-
400 gtomaattimurskaa
-
2 rklsitruunamehua
- Lisäksi
-
½ ruukkuatuoretta korianteria
-
1 dlruokarahkaa
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi bataatti. Hienonna sipulit. Kuullota bataattipaloja ja sipuleita öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet ja kuumenna hetki.
2. Lisää vesi ja keitä kannen alla, kunnes bataatti on kypsää, noin 10 minuuttia. Lisää valutetut pavut, tomaattimurska sekä sitruunanmehu. Keitä viitisen minuuttia. Lisää lopuksi hienonnettu korianteri. Laita annoksen päälle lusikallinen ruokarahkaa tai kaurafraichea.
Vinkki
Tarjoile pataruoka tortillojen täytteenä tai keitetyn riisin kanssa.¨
Valmistusohje
1.
Kuori ja kuutioi bataatti. Hienonna sipulit. Kuullota bataattipaloja ja sipuleita öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet ja kuumenna hetki.
2.
Lisää vesi ja keitä kannen alla, kunnes bataatti on kypsää, noin 10 minuuttia. Lisää valutetut pavut, tomaattimurska sekä sitruunanmehu. Keitä viitisen minuuttia. Lisää lopuksi hienonnettu korianteri. Laita annoksen päälle lusikallinen ruokarahkaa tai kaurafraichea.
Vinkki
Tarjoile pataruoka tortillojen täytteenä tai keitetyn riisin kanssa.¨
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g