Ainekset
-
600 glohta
-
½sitruuna
-
1 tlchilijauhetta
-
¾ tlsuolaa
-
3 rklseesaminsiemeniä
- Lisäksi
-
8varrastikkua
Valmistusohje
1. Kuutioi lohifilee noin 1,5 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi. Voit käyttää myös (sulaneita) pakastelohikuutioita.
2. Raasta kulhoon ½ sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää chilijauhe ja suola. Lisää kulhoon kalapalat ja anna maustua hetki.
3. Työnnä kalapalat varrastikkuihin. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
4. Kypsennä vartaita kuumalla parilalla muutama minuutti. Voit kypsentää lohivartaat myös grillissä tai uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki
- Valmista lohivartaiden lisukkeeksi Cashew-kaaliwokkia tai Pinaatti-perunasosetta.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
13 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Seesami-lohivartaat
Seesamiset lohivartaat valmistuvat nopeasti parilalla tai uunissa - kesällä myös grillissä.
Seesamiset lohivartaat valmistuvat nopeasti parilalla tai uunissa - kesällä myös grillissä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 glohta
-
½sitruuna
-
1 tlchilijauhetta
-
¾ tlsuolaa
-
3 rklseesaminsiemeniä
- Lisäksi
-
8varrastikkua
Valmistusohje
1. Kuutioi lohifilee noin 1,5 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi. Voit käyttää myös (sulaneita) pakastelohikuutioita.
2. Raasta kulhoon ½ sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää chilijauhe ja suola. Lisää kulhoon kalapalat ja anna maustua hetki.
3. Työnnä kalapalat varrastikkuihin. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
4. Kypsennä vartaita kuumalla parilalla muutama minuutti. Voit kypsentää lohivartaat myös grillissä tai uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki
- Valmista lohivartaiden lisukkeeksi Cashew-kaaliwokkia tai Pinaatti-perunasosetta.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Valmistusohje
1.
Kuutioi lohifilee noin 1,5 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi. Voit käyttää myös (sulaneita) pakastelohikuutioita.
2.
Raasta kulhoon ½ sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää chilijauhe ja suola. Lisää kulhoon kalapalat ja anna maustua hetki.
3.
Työnnä kalapalat varrastikkuihin. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
4.
Kypsennä vartaita kuumalla parilalla muutama minuutti. Voit kypsentää lohivartaat myös grillissä tai uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki
- Valmista lohivartaiden lisukkeeksi Cashew-kaaliwokkia tai Pinaatti-perunasosetta.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
13 g
Suolaa
0.5 g