 
                  Ainekset
- 
                    600 glohta
- 
                    ½sitruuna
- 
                    1 tlchilijauhetta
- 
                    ¾ tlsuolaa
- 
                    3 rklseesaminsiemeniä
- Lisäksi
- 
                    8varrastikkua
Valmistusohje
                    1. Kuutioi lohifilee noin 1,5 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi. Voit käyttää myös (sulaneita) pakastelohikuutioita.
                  
                                                                                  
                    2. Raasta kulhoon ½ sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää chilijauhe ja suola. Lisää kulhoon kalapalat ja anna maustua hetki.
                  
                                                                                  
                    3. Työnnä kalapalat varrastikkuihin. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
                  
                                                                                  
                    4. Kypsennä vartaita kuumalla parilalla muutama minuutti. Voit kypsentää lohivartaat myös grillissä tai uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia.
                  
                                                            Vinkki
- Valmista lohivartaiden lisukkeeksi Cashew-kaaliwokkia tai Pinaatti-perunasosetta.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                150 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                11 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.9 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                0 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                0 g
              
            
                Kuitua
              
              
                0 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                13 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.5 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton
                                                            
                          
          Seesami-lohivartaat
Seesamiset lohivartaat valmistuvat nopeasti parilalla tai uunissa - kesällä myös grillissä.
Seesamiset lohivartaat valmistuvat nopeasti parilalla tai uunissa - kesällä myös grillissä.
Kuva: Sydänmerkki/ Elina Himanen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    600 glohta
- 
                    ½sitruuna
- 
                    1 tlchilijauhetta
- 
                    ¾ tlsuolaa
- 
                    3 rklseesaminsiemeniä
- Lisäksi
- 
                    8varrastikkua
Valmistusohje
                    1. Kuutioi lohifilee noin 1,5 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi. Voit käyttää myös (sulaneita) pakastelohikuutioita.
                  
                                                                                  
                    2. Raasta kulhoon ½ sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää chilijauhe ja suola. Lisää kulhoon kalapalat ja anna maustua hetki.
                  
                                                                                  
                    3. Työnnä kalapalat varrastikkuihin. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
                  
                                                                                  
                    4. Kypsennä vartaita kuumalla parilalla muutama minuutti. Voit kypsentää lohivartaat myös grillissä tai uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia.
                  
                                                            Vinkki
- Valmista lohivartaiden lisukkeeksi Cashew-kaaliwokkia tai Pinaatti-perunasosetta.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Valmistusohje
                1. 
                                                              Kuutioi lohifilee noin 1,5 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi. Voit käyttää myös (sulaneita) pakastelohikuutioita.
              
                2. 
                                                              Raasta kulhoon ½ sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää chilijauhe ja suola. Lisää kulhoon kalapalat ja anna maustua hetki.
              
                3. 
                                                              Työnnä kalapalat varrastikkuihin. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
              
                4. 
                                                          Kypsennä vartaita kuumalla parilalla muutama minuutti. Voit kypsentää lohivartaat myös grillissä tai uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia.
              Vinkki
- Valmista lohivartaiden lisukkeeksi Cashew-kaaliwokkia tai Pinaatti-perunasosetta.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                150 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                11 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.9 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                0 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                0 g
              
            
                Kuitua
              
              
                0 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                13 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.5 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  