
Ainekset
-
1 prk (250 g)maitorahkaa
-
3kananmunaa
-
1 dlvehnäjauhoja
-
¾ dlsokeria
-
¼ tlsuolaa
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista rahkaletut rasvatilkassa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.
Vinkki
- Annoksesta tulee noin 16 pikkulettua, lettupannun koosta ja lettujen paksuudesta riippuen
- Tarjoa rahkalettujen kanssa kauden hedelmiä tai marjoja ja vaikka vaahdotettavaa vaniljakastiketta. Talvella sitrushedelmät ovat syrnikeiksikin kutsutuille letuille loistava pari.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
220 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
13 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Rahkaletut
Helpot rahkaletut valmistuvat nopeasti ja sopivat aamupalaksi, välipalaksi tai jälkkäriksi.
Helpot rahkaletut valmistuvat nopeasti ja sopivat aamupalaksi, välipalaksi tai jälkkäriksi.
Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 prk (250 g)maitorahkaa
-
3kananmunaa
-
1 dlvehnäjauhoja
-
¾ dlsokeria
-
¼ tlsuolaa
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi.
2. Paista rahkaletut rasvatilkassa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.
Vinkki
- Annoksesta tulee noin 16 pikkulettua, lettupannun koosta ja lettujen paksuudesta riippuen
- Tarjoa rahkalettujen kanssa kauden hedelmiä tai marjoja ja vaikka vaahdotettavaa vaniljakastiketta. Talvella sitrushedelmät ovat syrnikeiksikin kutsutuille letuille loistava pari.
Valmistusohje
1.
Sekoita kaikki ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi.
2.
Paista rahkaletut rasvatilkassa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.
Vinkki
- Annoksesta tulee noin 16 pikkulettua, lettupannun koosta ja lettujen paksuudesta riippuen
- Tarjoa rahkalettujen kanssa kauden hedelmiä tai marjoja ja vaikka vaahdotettavaa vaniljakastiketta. Talvella sitrushedelmät ovat syrnikeiksikin kutsutuille letuille loistava pari.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
220 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
13 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g