Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen

Ainekset

1 prk (250 g)
maitorahkaa
3
kananmunaa
1 dl
vehnäjauhoja
¾ dl
sokeria
¼ tl
suolaa
Paistamiseen
½ dl
öljyä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
220 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
13 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
K Kasvis (lakto-ovo)
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Rahkaletut

Helpot rahkaletut valmistuvat nopeasti ja sopivat aamupalaksi, välipalaksi tai jälkkäriksi.

Helpot rahkaletut valmistuvat nopeasti ja sopivat aamupalaksi, välipalaksi tai jälkkäriksi.

Kuva: Sydänmerkki/Hannele Hyvärinen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1 prk (250 g)
maitorahkaa
3
kananmunaa
1 dl
vehnäjauhoja
¾ dl
sokeria
¼ tl
suolaa
Paistamiseen
½ dl
öljyä

Valmistusohje

1.
Sekoita kaikki ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi taikinaksi.
2.
Paista rahkaletut rasvatilkassa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Vinkki


  • Annoksesta tulee noin 16 pikkulettua, lettupannun koosta ja lettujen paksuudesta riippuen
  • Tarjoa rahkalettujen kanssa kauden hedelmiä tai marjoja ja vaikka vaahdotettavaa vaniljakastiketta. Talvella sitrushedelmät ovat syrnikeiksikin kutsutuille letuille loistava pari.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
220 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
13 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.5 g

Yhteistyössä