 
                  Ainekset
- 
                    8tortillaa
- 
                    2 tlk (à 200-250 g)papuja tai kikherneitä
- 
                    150 gkasviksia (esim. avokadoa, paprikaa, herkkusieniä, pinaattia)
- 
                    ( ½ -1 tlrouhittua mustapippuria tai chiliä)
- 
                    150 gjuustoraastetta
Valmistusohje
                    1. Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
                  
                                                                                  
                    2. Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
                  
                                                                                  
                    3. Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
                  
                                                                                  
                    4. Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
                  
                                                            Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                130 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                5 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.9 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                19 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                1 g
              
            
                Kuitua
              
              
                4 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                10 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.4 g
              
            
                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                            
                          
          
                                                                  Munaton,
                                                                                  Kasvis (lakto-ovo)
                                                            
                          
          Quesadillat
Meksikolaista alkuperää olevat quesadillat valmistuvat helposti laittamalla kahden tortillaletun väliin juustoa, kasviksia sekä papuja.
Meksikolaista alkuperää olevat quesadillat valmistuvat helposti laittamalla kahden tortillaletun väliin juustoa, kasviksia sekä papuja.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    8tortillaa
- 
                    2 tlk (à 200-250 g)papuja tai kikherneitä
- 
                    150 gkasviksia (esim. avokadoa, paprikaa, herkkusieniä, pinaattia)
- 
                    ( ½ -1 tlrouhittua mustapippuria tai chiliä)
- 
                    150 gjuustoraastetta
Valmistusohje
                    1. Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
                  
                                                                                  
                    2. Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
                  
                                                                                  
                    3. Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
                  
                                                                                  
                    4. Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
                  
                                                            Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Valmistusohje
                1. 
                                                              Levitä 4 tortillalettua pöydälle.
              
                2. 
                                                              Valuta pavut. Murskaa ne haarukalla. Pilko tai viipaloi kasvikset.
              
                3. 
                                                              Jaa papumurska ja kasvikset tortilloiden päälle. Ripottele päälle halutessasi hieman pippuria tai chiliä. Lisää kullekin tortillalle 1 dl juustoraastetta.
              
                4. 
                                                          Laita loput tortillaletut kansiksi täytteen päälle. Paista yksitellen kuivalla paistinpannulla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta eli kunnes pinta on saanut väriä.
              Vinkki
- Voit käyttää täytteenä myös (tähteeksi jäänyttä) lihaa, esimerkiksi broileria tai kinkkua.
Muunnos
Käytä gluteenittomia tortillalettuja.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                130 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                5 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.9 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                19 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                1 g
              
            
                Kuitua
              
              
                4 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                10 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.4 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  