Ainekset
-
800 gpunajuurta
-
2sipulia
-
3valkosipulin kynttä
-
400 gjauhelihaa (rasvaa max. 10%)
-
1 rklöljyä
-
2 dlrikottuja suurimoita
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 tlmustapippuria
-
1 rkltimjamia
-
1 rkletikkaa
- Liemi
-
6 dlvettä
-
4 dlrasvatonta maitoa
-
2 dlkermankaltaista kasvirasvavalmistetta (rasvaa max. 15%)
-
3kananmunaa
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit.Ruskista jauheliha kevyesti rypsiöljyssä.
2. Yhdistä kaikki ainekset ja kaada uunivuokaan.
3. Sekoita liemen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti.
Vinkki
- Suurimoiksi kelpaa hyvin esimerkiksi ohra.
- Punajuuri on monipuolinen juures. Muita punajuurta sisältäviä reseptejä löydät täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
63 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Punajuuri-jauhelihavuoka
Punajuuri-jauhelihavuoka valmistuu uunissa vaivattomasti ja maistuu myös perheen pienemmille.
Punajuuri-jauhelihavuoka valmistuu uunissa vaivattomasti ja maistuu myös perheen pienemmille.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
800 gpunajuurta
-
2sipulia
-
3valkosipulin kynttä
-
400 gjauhelihaa (rasvaa max. 10%)
-
1 rklöljyä
-
2 dlrikottuja suurimoita
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 tlmustapippuria
-
1 rkltimjamia
-
1 rkletikkaa
- Liemi
-
6 dlvettä
-
4 dlrasvatonta maitoa
-
2 dlkermankaltaista kasvirasvavalmistetta (rasvaa max. 15%)
-
3kananmunaa
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit.Ruskista jauheliha kevyesti rypsiöljyssä.
2. Yhdistä kaikki ainekset ja kaada uunivuokaan.
3. Sekoita liemen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti.
Vinkki
- Suurimoiksi kelpaa hyvin esimerkiksi ohra.
- Punajuuri on monipuolinen juures. Muita punajuurta sisältäviä reseptejä löydät täältä.
Valmistusohje
1.
Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit.Ruskista jauheliha kevyesti rypsiöljyssä.
2.
Yhdistä kaikki ainekset ja kaada uunivuokaan.
3.
Sekoita liemen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti.
Vinkki
- Suurimoiksi kelpaa hyvin esimerkiksi ohra.
- Punajuuri on monipuolinen juures. Muita punajuurta sisältäviä reseptejä löydät täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
63 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g