Ainekset
-
1 l (1 kg)uusia perunoita
-
200 gkurkkua
-
6retiisiä
-
2 dltuoreita mansikoita
-
2-3 oksaatuoretta tilliä
-
2-3kesäsipulin vartta
-
300 gsavustettua kalaa, esim. lohta
-
150 gkatkarapuja
- Kastike
-
200 gkermaviiliä (rasvaa max 7 %)
-
3 rklkurkkusalaattia
-
1 rklsinappia
Valmistusohje
1. Keitä perunat kypsiksi. Jaa perunat 2 tai 4 osaan. Anna jäähtyä. Voit käyttää myös muilta aterioilta tähteeksi jääneitä perunoita.
2. Kuutioi kurkku ja retiisit ja halkaise mansikat. Hienonna tilli ja kesäsipulin varret.
3. Kokoa salaatin ainekset tarjoilulautaselle kerroksittain.
4. Perkaa savustettu kala ja asettele palat pinnalle. Ripottele pinnalle vielä katkaravut.
5. Sekoita kastikkeen ainekset ja lusikoi salaatin pinnalle.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
81 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Savukalasalaatti
Salaatissa on kaikki kesän parhaat maut: savustettua kalaa, uusia perunoita ja mansikoita.
Salaatissa on kaikki kesän parhaat maut: savustettua kalaa, uusia perunoita ja mansikoita.
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 l (1 kg)uusia perunoita
-
200 gkurkkua
-
6retiisiä
-
2 dltuoreita mansikoita
-
2-3 oksaatuoretta tilliä
-
2-3kesäsipulin vartta
-
300 gsavustettua kalaa, esim. lohta
-
150 gkatkarapuja
- Kastike
-
200 gkermaviiliä (rasvaa max 7 %)
-
3 rklkurkkusalaattia
-
1 rklsinappia
Valmistusohje
1. Keitä perunat kypsiksi. Jaa perunat 2 tai 4 osaan. Anna jäähtyä. Voit käyttää myös muilta aterioilta tähteeksi jääneitä perunoita.
2. Kuutioi kurkku ja retiisit ja halkaise mansikat. Hienonna tilli ja kesäsipulin varret.
3. Kokoa salaatin ainekset tarjoilulautaselle kerroksittain.
4. Perkaa savustettu kala ja asettele palat pinnalle. Ripottele pinnalle vielä katkaravut.
5. Sekoita kastikkeen ainekset ja lusikoi salaatin pinnalle.
Valmistusohje
1.
Keitä perunat kypsiksi. Jaa perunat 2 tai 4 osaan. Anna jäähtyä. Voit käyttää myös muilta aterioilta tähteeksi jääneitä perunoita.
2.
Kuutioi kurkku ja retiisit ja halkaise mansikat. Hienonna tilli ja kesäsipulin varret.
3.
Kokoa salaatin ainekset tarjoilulautaselle kerroksittain.
4.
Perkaa savustettu kala ja asettele palat pinnalle. Ripottele pinnalle vielä katkaravut.
5.
Sekoita kastikkeen ainekset ja lusikoi salaatin pinnalle.
Muunnos
Saat salaatista maidottoman vaihtamalla kermaviilin vastaavaan kasvipohjaiseen tuotteeseen.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
81 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Yhteistyössä