Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra

Ainekset

1 l (1 kg)
uusia perunoita
200 g
kurkkua
6
retiisiä
2 dl
tuoreita mansikoita
2-3 oksaa
tuoretta tilliä
2-3
kesäsipulin vartta
300 g
savustettua kalaa, esim. lohta
150 g
katkarapuja
Kastike
200 g
kermaviiliä (rasvaa max 7 %)
3 rkl
kurkkusalaattia
1 rkl
sinappia
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
81 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

G Gluteeniton
Mu Munaton
G Gluteeniton
Mu Munaton

Savukalasalaatti

Salaatissa on kaikki kesän parhaat maut: savustettua kalaa, uusia perunoita ja mansikoita.
Salaatissa on kaikki kesän parhaat maut: savustettua kalaa, uusia perunoita ja mansikoita.
Kuva: Sydänmerkki / Sari Spåra

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1 l (1 kg)
uusia perunoita
200 g
kurkkua
6
retiisiä
2 dl
tuoreita mansikoita
2-3 oksaa
tuoretta tilliä
2-3
kesäsipulin vartta
300 g
savustettua kalaa, esim. lohta
150 g
katkarapuja
Kastike
200 g
kermaviiliä (rasvaa max 7 %)
3 rkl
kurkkusalaattia
1 rkl
sinappia

Valmistusohje

1.
Keitä perunat kypsiksi. Jaa perunat 2 tai 4 osaan. Anna jäähtyä. Voit käyttää myös muilta aterioilta tähteeksi jääneitä perunoita.
2.
Kuutioi kurkku ja retiisit ja halkaise mansikat. Hienonna tilli ja kesäsipulin varret.
3.
Kokoa salaatin ainekset tarjoilulautaselle kerroksittain.
4.
Perkaa savustettu kala ja asettele palat pinnalle. Ripottele pinnalle vielä katkaravut.
5.
Sekoita kastikkeen ainekset ja lusikoi salaatin pinnalle.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
81 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Yhteistyössä