Ainekset
- Marinadi
-
1 cm palatuoretta inkivääriä
-
½chili
-
4 tlöljyä
-
4 tlvalkoista balsamicoa
-
4 tlsoijakastiketta
-
4 tlhunajaa
-
1 tlrosmariinia
- Lisäksi
-
500 gbroilerin filettä
Valmistusohje
1. Hienonna inkivääri ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
2. Paloittele liha noin 2 cm kuutioiksi. Sekoita kuutiot marinadin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
3. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Tarjoa lisänä esimerkiksi mehukasta coleslawta ja veneperunoita
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
155 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.9 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Broilerivartaat
Marinoi broilerivartaat etukäteen inkiväärillä ja chilillä, jotta kesän maukkain grilliateria saa herkullista makua ja on valmiina grilli ollessa kuumana.
Marinoi broilerivartaat etukäteen inkiväärillä ja chilillä, jotta kesän maukkain grilliateria saa herkullista makua ja on valmiina grilli ollessa kuumana.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Marinadi
-
1 cm palatuoretta inkivääriä
-
½chili
-
4 tlöljyä
-
4 tlvalkoista balsamicoa
-
4 tlsoijakastiketta
-
4 tlhunajaa
-
1 tlrosmariinia
- Lisäksi
-
500 gbroilerin filettä
Valmistusohje
1. Hienonna inkivääri ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
2. Paloittele liha noin 2 cm kuutioiksi. Sekoita kuutiot marinadin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
3. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Tarjoa lisänä esimerkiksi mehukasta coleslawta ja veneperunoita
Valmistusohje
1.
Hienonna inkivääri ja chili. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
2.
Paloittele liha noin 2 cm kuutioiksi. Sekoita kuutiot marinadin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
3.
Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
155 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
22 g
Suolaa
0.9 g