Ainekset
-
300 gnakkeja (rasvaa max. 10%)
-
1sipuli
-
300 gbataattia tai perunoita
-
2valkosipulin kynttä
-
600 gkeittojuureksia (pakaste)
-
200 gmaissia (pakaste)
-
1 rklöljyä
-
1 tljeeraa eli juustokuminaa
-
1 prk (400g)(yrttimaustettua) tomaattimurskaa
-
1 lvettä
-
1liemikuutio
-
1 tlchilitahnaa
-
ripaussokeria
Valmistusohje
1. Leikkaa nakit viipaleiksi. Kuori ja kuutioi sipuli ja perunat tai bataatti. Hienonna valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia, nakkeja ja jeeraa muutama minuutti välillä sekoittaen.
3. Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Lisää myös chilitahna ja sokeri. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Vinkki
- Lisää potkua antavaa chilitahnaa keittoon oman maun mukaan.
- Katso lisää keittoreseptejä täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Punainen nakkikeitto
Tämä nakkikeitto on loistava arkiruoka mausteisen ruuan ystävälle! Maissi ja bataatti tuovat soppaan erityisen tuulahduksen.
Tämä nakkikeitto on loistava arkiruoka mausteisen ruuan ystävälle! Maissi ja bataatti tuovat soppaan erityisen tuulahduksen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
300 gnakkeja (rasvaa max. 10%)
-
1sipuli
-
300 gbataattia tai perunoita
-
2valkosipulin kynttä
-
600 gkeittojuureksia (pakaste)
-
200 gmaissia (pakaste)
-
1 rklöljyä
-
1 tljeeraa eli juustokuminaa
-
1 prk (400g)(yrttimaustettua) tomaattimurskaa
-
1 lvettä
-
1liemikuutio
-
1 tlchilitahnaa
-
ripaussokeria
Valmistusohje
1. Leikkaa nakit viipaleiksi. Kuori ja kuutioi sipuli ja perunat tai bataatti. Hienonna valkosipulinkynnet.
2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia, nakkeja ja jeeraa muutama minuutti välillä sekoittaen.
3. Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Lisää myös chilitahna ja sokeri. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Vinkki
- Lisää potkua antavaa chilitahnaa keittoon oman maun mukaan.
- Katso lisää keittoreseptejä täältä.
Valmistusohje
1.
Leikkaa nakit viipaleiksi. Kuori ja kuutioi sipuli ja perunat tai bataatti. Hienonna valkosipulinkynnet.
2.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia, nakkeja ja jeeraa muutama minuutti välillä sekoittaen.
3.
Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Lisää myös chilitahna ja sokeri. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Vinkki
- Lisää potkua antavaa chilitahnaa keittoon oman maun mukaan.
- Katso lisää keittoreseptejä täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g