Ainekset
-
600 gvalko- tai varhaiskaalia
-
1paprika
-
100 gkurkkua
-
3-4 vartta (50 g)kevätsipulia
-
1 dlsuolapähkinöitä
- Kastike
-
¾ dlmaapähkinävoita (makeuttamatonta)
-
½ dlöljyä
-
½ dletikkaa
-
2valkosipulinkynttä
-
1- 2 tlinkivääritahnaa
-
1 tlsokeria
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlchilihiutaleita
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Viimeistelyyn
-
¼ ruukkuatuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali esim. juustohöylällä tai mandoliinilla ohuiksi suikaleiksi.
2. Kuutioi paprika ja kurkku, viipaloi sipulinvarret. Laita kasvikset ja pähkinät salaattikulhoon.
3. Sekoita pähkinätahnaan öljy, etikka, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Sekoita kastike kasvisten joukkoon ja anna maustua jääkaapissa ainakin 30 minuuttia.
4. Viimeistele salaatti tuoreella hienonnetulla korianterilla.
Vinkki
- Salaatti sopii lisukkeeksi esimerkiksi aasialaisen possurullan kylkeen.
- Lisää salaattiin halutessasi tuoretta chiliä tuomaan tulisuutta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Pähkinäinen kaalisalaatti
Herkullinen kastike tuo pähkinäiseen kaalisalaattiin aasialaisia makuja.
Herkullinen kastike tuo pähkinäiseen kaalisalaattiin aasialaisia makuja.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 gvalko- tai varhaiskaalia
-
1paprika
-
100 gkurkkua
-
3-4 vartta (50 g)kevätsipulia
-
1 dlsuolapähkinöitä
- Kastike
-
¾ dlmaapähkinävoita (makeuttamatonta)
-
½ dlöljyä
-
½ dletikkaa
-
2valkosipulinkynttä
-
1- 2 tlinkivääritahnaa
-
1 tlsokeria
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlchilihiutaleita
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Viimeistelyyn
-
¼ ruukkuatuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali esim. juustohöylällä tai mandoliinilla ohuiksi suikaleiksi.
2. Kuutioi paprika ja kurkku, viipaloi sipulinvarret. Laita kasvikset ja pähkinät salaattikulhoon.
3. Sekoita pähkinätahnaan öljy, etikka, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Sekoita kastike kasvisten joukkoon ja anna maustua jääkaapissa ainakin 30 minuuttia.
4. Viimeistele salaatti tuoreella hienonnetulla korianterilla.
Vinkki
- Salaatti sopii lisukkeeksi esimerkiksi aasialaisen possurullan kylkeen.
- Lisää salaattiin halutessasi tuoretta chiliä tuomaan tulisuutta.
Valmistusohje
1.
Suikaloi kaali esim. juustohöylällä tai mandoliinilla ohuiksi suikaleiksi.
2.
Kuutioi paprika ja kurkku, viipaloi sipulinvarret. Laita kasvikset ja pähkinät salaattikulhoon.
3.
Sekoita pähkinätahnaan öljy, etikka, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Sekoita kastike kasvisten joukkoon ja anna maustua jääkaapissa ainakin 30 minuuttia.
4.
Viimeistele salaatti tuoreella hienonnetulla korianterilla.
Vinkki
- Salaatti sopii lisukkeeksi esimerkiksi aasialaisen possurullan kylkeen.
- Lisää salaattiin halutessasi tuoretta chiliä tuomaan tulisuutta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g