 
                  Ainekset
- 
                    800 gsilakkafileitä
- 
                    ½ tlrouhittua mustapippuria
- 
                    ½ tlsuolaa
- 
                    ½ dlpestokastiketta
- 
                    ½ pkt (125 g)kotijuustoa
- 
                    (2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta)
Valmistusohje
                    1. Laita silakkafileet leikkuulaudalle ja ripottele päälle pippuria ja hiukan suolaa. Sipaise fileille pestonokareita ja ohuita kotijuustopaloja. Rullaa kalafileet ja laita uunivuokaan. Kaada kalarullien päälle halutessasi purkillinen ruokakermaa.
                  
                                                                                  
                    2. Paista uunissa 175 asteessa 25 minuuttia.
                  
                                                            Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                170 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                13 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                3.2 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                0 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                0 g
              
            
                Kuitua
              
              
                0 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                14 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.7 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Munaton
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Munaton
                                                            
                          
          Pestosilakat
Tästä ei kalaruoan valmistaminen helpommaksi tule. Osta valmiita silakkafileitä, mausta ja kääri rullalle – uuni hoitaa loput. Lyhyen kypsennyksen jälkeen makumatka Italiaan voi alkaa!
Tästä ei kalaruoan valmistaminen helpommaksi tule. Osta valmiita silakkafileitä, mausta ja kääri rullalle – uuni hoitaa loput. Lyhyen kypsennyksen jälkeen makumatka Italiaan voi alkaa!
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    800 gsilakkafileitä
- 
                    ½ tlrouhittua mustapippuria
- 
                    ½ tlsuolaa
- 
                    ½ dlpestokastiketta
- 
                    ½ pkt (125 g)kotijuustoa
- 
                    (2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta)
Valmistusohje
                    1. Laita silakkafileet leikkuulaudalle ja ripottele päälle pippuria ja hiukan suolaa. Sipaise fileille pestonokareita ja ohuita kotijuustopaloja. Rullaa kalafileet ja laita uunivuokaan. Kaada kalarullien päälle halutessasi purkillinen ruokakermaa.
                  
                                                                                  
                    2. Paista uunissa 175 asteessa 25 minuuttia.
                  
                                                            Valmistusohje
                1. 
                                                              Laita silakkafileet leikkuulaudalle ja ripottele päälle pippuria ja hiukan suolaa. Sipaise fileille pestonokareita ja ohuita kotijuustopaloja. Rullaa kalafileet ja laita uunivuokaan. Kaada kalarullien päälle halutessasi purkillinen ruokakermaa.
              
                2. 
                                                                    
        Paista uunissa 175 asteessa 25 minuuttia.
              Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                170 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                13 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                3.2 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                0 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                0 g
              
            
                Kuitua
              
              
                0 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                14 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.7 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  